Hallgatói soft-skill kompetencia fejlesztő műhelyek 2015

HALLGATÓI SOFT-SKILL KOMPETENCIA FEJLESZTŐ MŰHELY

2015 tavaszán a Széchenyi István Egyetem kilenc mérnöki alapszakán  a hallgatóknak egy kétnapos soft-skill kompetencia fejlesztő műhelyt hirdettünk. Az intenzív tréninget egy belső képző – egy egyetemi oktató -, valamint egy külső képző – aki a kompetencia fejlesztő tréning műfajban gyakorlott szakember – vezette.

A kilenc műhelyen összesen 108 hallgató vett részt, közülük több környezetmérnök, építészmérnök, gazdasási informatikus, gépészmérnök, műszaki menedzser, járműmérnök, logisztikai menedzser, közlekedésmérnök, villamosmérnök, mechatronikai mérnök, logisztikai mérnök, építőmérnök szakos hallgató.

A képzés célja: Az oktató, mint belső képző személyes élménnyel rendelkezzen a hallgatói kompetenciafejlesztés módjáról, képzői mintát és módszertant kapjon a közös munka során. A hallgatók a műhelymunka során saját élményt szerezzenek soft-skill kompetenciák fontosságáról, tudatosabban felismerjék erősségeiket és fejlesztendő területeiket.

A kompetencia fejlesztő műhelyeket a Széchenyi István Egyetemen tartottuk, a TÁMOP- 4.1.1C-12/1/KONV-2012-0002 azonosítójú projekt keretében.

Előadói Estek

Előadói estek 2015 tavaszán
PÁL FERENC (FERI ATYA)
MÉRŐ LÁSZLÓ
BÓNA LÁSZLÓ
VEKERDY TAMÁS

Események

Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. március 20.
Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróvár (7. előadás) 2018. március 22. 16:00 - 18:00

Galéria